Imatge torneig

CONTACTE: Telèfon 637 446 510 – Email 3per3[arroba]oktitans.com

II Torneig 3×3 de Nadal Girona C.H. OKTITANS

 

Després de diversos torneigs organitzats per OKTITANS, s’hi ha ajuntat el Girona C.H., els dos promoguts per a la promoció de l’hoquei patins i la manca de torneigs d’aquest tipus a la zona de Girona. Aquest és el motiu per el qual es va organitzar el I Torneig 3×3 de Nadal Girona C.H.-OKTITANTS l’any 2016 i aquest any es vol tornar a continuar realitzant. Així tornem a tenir el II Torneig 3×3 de Nadal Girona C.H.-OKTITANS.

 

Aquest torneig tindrà una fase de grups i més tard la fase final, la posició de cada equip dins els grups es farà per sorteig, igual que els partits que es disputin.

 

Els equips estaran formats per a 3 jugadors i 1 porter, on simultàniament jugaran 2 jugadors i 1 porter. Els partits constaran de dos parts de 5 minuts i un descans de 2.

 

El principal objectiu del Ii Torneig 3×3 de Nadal Girona C.H. OKTITANS és el joc d’atac, la vistositat de l’esport, el fair-play i l’espectacle, per així captar l’atenció per a la pràctica de l’hoquei patins promovent-lo.

 

La data del torneig és del dia 23 de desembre i es disputarà durant tot el dia al pavelló de Palau (Girona), l’horari és de 9:00 a 18:45 la fase de grups i de19:00 a 21:15 la fase final aproximadament (a concreció dels equips i organització de tots ells).

 

Les categories participants van de prebenjamí iniciació fins a juvenil.

 

El nombre mínim d’equips per categoría són de 6 i el màxim de 12 (ampliable segons disponibilitat horària a les tres pistes que tindrem i determinat per l’organització fent un mínim de 4/5 partits).

 

Tots els participants rebran una camiseta commemorativa del torneig i hi haurà regals sorpreses durant el torneig.

 

 

PREMIS II Torneig 3×3 de Nadal  

          Pels primers classificats de cada categoria hi haurà un stick per a cada integrant de l’equip (un d’ells de porter).

          Pels segons classificats de cada categoria  hi haurà un trofeu per a cada integrant de l’equip.

–         Pels semifinalistes de cada categoria hi haurà una medalla de semifinalista per cada integrant de l’equip.

          Per a tots els participants una samarreta del torneig i una medalla commemorativa del torneig (hi haurà altres regals i premis sorpresa durant el torneig).

CONTACTE: Telèfon 637 446 510 – Email 3per3[arroba]oktitans.com