CONTACTE: Telèfon 637 446 510 – Email 3per3@oktitans.com

IV Torneig 3×3 MINITITANS i II Torneig 3×3 FEMTITANS de Nadal Girona C.H. – Oktitans

Després de diversos torneigs organitzats per OKTITANS, s’hi ha ajuntat el Girona C.H., els dos promoguts per a la promoció de l’hoquei patins i la manca de torneigs d’aquest tipus a la zona de Girona. Aquest és el motiu per el qual es va organitzar el I Torneig 3×3 de Nadal Girona C.H. OKTITANTS l’any passat 2017 i aquest any es vol tornar a continuar realitzant i ampliant la seva participació per equips exclusivament femenins. Així tornem a tenir IV Torneig 3×3 Mixta de Nadal Girona C.H. –  OKTITANTS més el: II Torneig 3×3 FEMTITANS de Nadal Girona C.H. – OKTITANS

Aquest torneig tindrà una fase de grups i més tard la fase final, la posició de cada equip dins els grups es farà per sorteig, igual que els partits que es disputin.

Els equips estaran formats per a 3 jugadors/es i 1 porter/es, on simultàniament jugaran 2 jugadors/es i 1 porter/es. Els partits constaran de dos parts de 5 minuts i un descans de 2.

El principal objectiu del IV Torneig 3×3 MINITITANS i II Torneig 3×3 FEMTITANS de Nadal Girona C.H. OKTITANS és el joc d’atac, la vistositat de l’esport, el fair-play i l’espectacle, per així captar l’atenció per a la pràctica de l’hoquei patins promovent-lo.

La data del torneig és del dissabte dia 21 de desembre pel 3×3 MINITITANS de les CATEGORIES: PREBENJAMÍ, BENJAMÍ, ALEVÍ I INFANTIL; i del dia 22 de desembre pel 3×3 FEMTITANS per les categories FEM13, FEM15, FEM17 i FEMENÍ SÉNIOR. Durant tot el dia al pavelló de Palau (Girona), l’horari és aproximadament:

  • Dissabte dia 21 de desembre; dues categories dissabte de 9 a 14 h. fase de grups i 15.30 h. fase final dels dos grups i els altres dos serà de 14 a 21 h. la fase de grups i de 21.30 h. la fase final (a concreció dels equips i organització de tots ells).
  • Diumenge dia 22 de desembre; el matí de 9 a 14 h. (a concreció dels equips i organització de tots ells).

El nombre mínim d’equips per categoria són de 6 i el màxim de 24 (ampliable segons disponibilitat horària a les tres pistes que tindrem i determinat per l’organització fent un mínim de 4/5 partits).

Tots els participants rebran una camiseta commemorativa del torneig i hi haurà regals sorpreses durant el torneig.

PREMIS MINITITANS I FEMITITANS 3×3 DE NADAL:

MINITITANS I FEMITITANS BASE:

  • Pels primers classificats de cada categoria hi haurà un stick per a cada integrant, és a dir 4 sticks per equip.
  • Pels 2 primers classificats de cada categoria hi haurà un trofeu per a cada integrant, és a dir 4 trofeus per equip.
  • Pels 2 equips semifinalista hi haurà una medalla de semifinalista.
  • Per els altres participants que no arribin a semifinals hi haurà una medalla commemorativa del torneig.

Per a tots els participants hi haurà una samarreta del torneig i dos ampolles d’aigua de litre i mig per cada equip.

CONTACTE: Telèfon 637 446 510 – Email 3per3@oktitans.com