3X3 STREET TITANS 2020 DE SETMANA SANTA AL PASSEIG DE BLANES

I 3×3 STREET TITANS organitzat per OKTITANS, amb l’objectiu de potenciar i disfrutar del passeig de mar de Blanes d’una forma diferent al que estem acostumats, un lloc que pot ser idíl·lic per dur a terme el torneig. Tindrem 2 dies de bàsquet davant de la platja, dissabte 11 i diumenge 12 d’abril, per a totes les edats, masculins i femenins. Col·locarem 4 pistes de bàsquet  a primera línia de mar, on una d’elles serà la Pista Central on es jugaran totes les finals, a més a més, durant tot el dia tindrem partits, sortejos,… L’horari serà de 9:00hrs a 18hrs aproximadament, tot dependrà de quants equips hi hagi inscrits i de quines categories, abans del torneig tothom sabrà quins horaris tindrà.

La inscripció és de 50€ per equip, que inclourà 1 samarreta commemorativa del torneig juntament amb 1 ampolla d’aigua per jugador.

Dissabte 11 d’abril es disputarà el torneig de les categories mini (masculí i femení junts) – infantil (masculí i femení junts) – cadet (masculí i femení per separat). Diumenge 12 d’abril es disputarà la categoria júnior – sènior, tant femení com masculí. Dins de cada jornada, el format serà el mateix:

Lligueta de grups i fases eliminatòries, on els encreuaments seran per sorteig. Els partits tindran una durada de 12minuts.

Els equips estaran formats per un mínim de 3 jugadors i un màxim de 5 (tot i que la organització recomana ser un mínim de 4 jugadors, per així, en cas de lesió l’equip implicat podria seguir jugant. Si l’equip és de 3 jugadors i hi ha algun lesió, aquell equip tindrà opció de buscar algun altre jugador que no estigui participant al torneig abans del següent partit, sinó es troba cap substitut, els partits restants se’ls comptarà com a derrotes, el marcador serà de 21-0).

El nombre mínim d’equips per categoria és de 6, si hi ha menys de 6 equips inscrits, aquella categoria no es podrà dur a terme, excepte a la categoria júnior-sènior tant masculí com femení, que el mínim és de 7 equips.

PREMIS:

1r classificat Mini, 200€ en material esportiu a una botiga de Blanes (a concretar).

2n classificat Mini, 50€ en material esportiu a una botiga de Blanes (a concretar).

1r classificat infantil, 200€ en material esportiu a una botiga de Blanes (a concretar).

2n classificat Infantil, 50€ en material esportiu a una botiga de Blanes (a concretar).

1r classificat Cadet (tant masculí com femení), 200€ en material esportiu a una botiga de blanes (a concretar).

2n classificat Cadet (tant masculí com femení), 50€ en material esportiu a una botiga de blanes (a concretar).

1 classificat Sènior (tant masculí com femení), 200€ en metàl·lic.

2n classificat Sènior (tant masculí com femení), 50€ en metàl·lic.