Select Page

Casaments

casament oktitansDefinició de casaments segons la Vikipedia:

El casament és la cerimònia en què dues persones es converteixen en un matrimoni. Habitualment hom es casa per l’església o per l’estat.  Al casament és imprescindible la presència d’un o més agents d’autoritat religiosa o civil.

I Oktitans afegeix….

En els casaments és imprescindible que tots els convidats s’ho passin molt bé i que tots gaudeixin de la millor festa. S’ha d’aconseguir que cap convidat oblidi el teu casament i que aquesta festa estigui pensada i creada perquè tothom gaudeixi al màxim, tingui 3 o 90 anys 😉

¿Com Oktitans et pot ajudar a aconseguir aquest objectiu el dia del teu casament?

Doncs fent que els protagonistes més menuts del teu Casament no oblidin mai que va ser una festa memorable en les seves vides.

Si a la teva festa de casament els nens estan avurrits, no tant sols els nens no s’ho passaran bé, sinó que els pares no podran gaudir en absolut de la festa que has organitzat durant mesos.

La solució la té Oktitans!

Tria les activitats que vulguis.

Remena per la nostra web, imagina, planeja, crea…. i Oktitans farà possible part del teu somni. Els nens s’ho passaran pipa i els pares podran gaudir del teu casament com es mereixen 😀

Oktitans ha ajudat i acompanyat a moltes parelles en un dia tan especial.

No dubtis a preguntar tot el que necessitis.  Ens adaptem al teu espai, pressupost i desitjos per la festa del teu casament!

Contacta amb en Kim 🙂

Scroll Up