Select Page

Campus Estiu Oktitans Agost

CAMPUS HOQUEI OKTITANS AGOST

  • ENTRENAMENT CAMPUS OKTITANS

Hola a tots!!

És un plaer dirigirme a tots vosaltres amb una de les novetats d’aquest any: Campus Oktitans Ramon Benito 2024 AGOST

Oktitans té una gran experiència en organitzar campus d’hoquei. L’objectiu fonamental per complir els objectius és trobar un emplaçament que reuneixi seguretat, oci i grans instal·lacions esportives . Em vulgut ampliar en aquesta XV edició del Campus Oktitants dues setmanes a l’Agost (del (18 al 24 d’agost i del 25 al 31 d’Agost) i hem buscat una població que reuneixi tot lo necessari a les nostres necessitats per tal de fer multiactivitats, molt hoquei i excursions. Hem vulgut anar a una població diferent a la de ja fa anys; aquesta és …………… . Tenim en exclusiva el Poliesportiu, podem utilitzar totes les instal·lacions, tant vestidors com la pista en qualsevol moment i hora del dia i diferents instal.lacions esportives del voltant; al matí combinarem amb piscina i a la tarda farem molt hoquei i excursions. Per dormir tenim el gimnàs de l’Institut a més de les diferents pistes exteriors per fer activitats vàries (jocs de nit, làser combat, inflables humor amarillo i un ampli etcètera.

En el Campus Ramon Benito de hoquei els participantes podran aprender i gaudir de:

  • El perfeccionament de l’hoquei sobre patins on comparteixen cada minuto amb en Ramon Benito i el seu grup de treball format per jugadors/es d’alt nivell de la Lliga Catalana i Espanyola, tant masculina com femenina, i amb invitats especials, players  d ‘elit , en el transcorre del campus.
  • Campus que propone treballar segons les edats els aspectes tècnics fonamentals de cadascun dels players i porters ia més, aplicarem una tàctica col·lectiva per tal de portar-la a terme als partits que es realitzaran a la tarda; de forma que dins unes directrius marcades els entrenadors les aplicaran per tal de dur-les a terme.
  • Diferents activitats : esports d’aventura, gimcames, activitats en grup, activitats a la muntanya , etc.
  • Realitzarem VÀRIES EXCURSIONS: els dos Torns aniran a FER TIROLINES : a realitzar Tirolines, ponts de mico, … i la 2a excursió serà: 1r TORN a MARINELAND on gaudiran d’activitats d’aigua i d’espectacles infantils i el 2n TORN a Water World sobre gaudiran de multituds de tobogans aquàtics; TAMBÉ ESTEM A ESPENSES D’UNA ALTRA EXCURSIÓ ON FARÍEM HUMOR AMARILLO .
  • Activitats d’oci dins del recinte del col·legi  com jocs de nit, gimcanes, Wii i PlayStation, tallers, inflables terrestres i d’aigua, karaoke, Festa d’Humor Amarillo, Làser Combat, Toro Mecànic i un llarg etcètera.
  • NOVEDAD: Els participants del 1er torn podran gaudir d’una   actuació infantil la nit de l’últim dia del campus i durant la setmana gaudirem d’una Competició d’Humor Amarillo on trobarem Big-baller, lluita gladiadors, tronc que roda, toro mecànic i moltes altres probes .
  • NOVEDAD: Pels participants del 2n torn organitzarem una  disco mòbil amb l’objectiu de repetir l’èxit i les rialles aconseguides els passats anys i durant la setmana gaudim d’una competició de Làser Combat.
  • A més, l’última nit donarem l’opció de fer Bibak , és a dir, dormir a la pista exterior del col·legi en tendes de campanya a la intempèrie  .
  • GRAN NOVETAT: no cal que portis roba de carrer i d’entrenament (samarreta, pantaló i mitjó d’entrenament) perquè donem als participants mudes propis del Campus tots el dies

Come es pot veure no tindran temps d’avorrir-se, podran gaudir, al mateix temps que aprenen i perfeccionen l’esport que els apassiona i divertir-se amb a gran quantitat d’activitats diferents i excursions.

La teva millor garantia són tots els campus que ja hem organitzat amb gran èxit, felicitat i diversió de tots els nens que han participat al Campus Oktitans Ramon Benito d’Hoquei a l’Agost 🙂

Estem segurs que ens divertirem i aprendrem molt en aquesta 1ª Edició a l’Agost.

LES ESTADES D’HOQUEI QUE COMBINEN MUDA HOQUEI AMB MULTI-ACTIVITATS.

CONTACTE:

Teléfono 637 446 510

Correo electrónico: campus@oktitans.com

Scroll Up