Select Page

Lloguer d’Inflables Infantils Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona

Som especialistes en tot tipus de castells inflables. Tenim una gran varietat de castells inflables per a tot tipus d’edats, de diferents mides i per a qualsevol esdeveniment que hagis d’organitzar. Posem a la teva disposició lloguer de castells inflables ja sigui per a festes d’aniversari infantils, comunions, festes infantils de qualsevol tipus o per esdeveniments de majors dimensions.

Especialistes en lloguer de castells inflables per a tot tipus de festes d’aniversari infantils

Hi ha múltiples variants i tipologies d’inflables segons el tipus de festa infantil, festa d’aniversari o segons els gustos de cadascú. Podràs escollir entre castells inflables terrestres, aquàtics i inflables per a activitats esportives, sempre segons les teves necessitats.

Múltiples opcions de castells inflables, terrestres i d’aigua

Com a exemples, oferim el lloguer de castells infalbes de personatges d’animació com Winni de Poo, Rayo Mc Queen o Bob Esponja. Per altra banda hi ha inflables esportius per jugar a Mini Golf, fer punteria a porteries de fútbol o de fins a 3 modalitats diferents d’esport. També tenim camps de futbol inflables o per a l’aigua, plataformes inflables amb jocs i tobogans.

També podràs triar, per a les teves celebracions, altres activitats complementàries com pintar cares, varietat de jocs gegants, diferents circuits amb múltiples opciones de vehicles per divertirse y fer curses o jocs electrònics.

Contacta amb nosaltres!

Scroll Up