¿Què fem a Oktitans?

 

Des de fa més de 10 anys, Oktitans organitza festes infantils de tot tipus amb castells inflables i animació infantil. Esdeveniments de tot tipus com festes d’escuma, discoteca mòbil, festes d’aniversari, lloguer de castells inflables i llits elàstics per a festes privades i campus d’estiu.

Les millors idees per a festes d’aniversari infantils

 

Podràs trobar diferents opcions per poder crear aquell esdeveniment especial, nosaltres ens encarreguem de fer realitat les millors idees per a festes d’aniversari infantils, festes d’aniversari originals que sempre recordaràs amb els teus, amb els que més estimes.

Festes d’aniversari originals amb castells inflables

 

Proporcionem diferents tipus d’inflables en funció de l’edat per fer d’una festa d’aniversari un esdeveniment únic i diferent. Lloguer de castells inflables que farà les delícies dels nens i traurà un somriure als més grans. Hi ha moltes possibilitats.

Campus d’Hoquei, el millor campus d’estiu per als teus fills

 

A més a més cada estiu es fa el Campus Ramon Benito d’hoquei. És un important Campus esportiu on els nens aprenen i milloren el seu nivell d’hoquei gràcies a l’assistència de jugador d’alt nivell a la lliga espanyola i amb l’aparició d’invitats especials, jugadors d’èlit pertanyents al món d’aquest apassionant esport que és l’hoquei. Tots ells deixaràn als participants, interessants píldores en forma d’ensenyaments que no oblidaràn i que farà que per a tots els participants aquest sigui un Campus d’Hoquei per recordar.

A més a més realitzaràn diferents activitats i excursions per fer la participació al Campus molt més divertiva, amena i pedagògica. En definitiva, una aventura que tots els petits voldràn repetir i que passarà a ser un feliç record per la resta de l’any.