Select Page

¿Què fem a Oktitans?

Des de fa més de 10 anys Oktitans organitza festes infantils amb multitud d’activitats com poden se algunes d’elles castells inflables, animació infantil, festes d’escuma i manualitats. També Esdeveniments de tota mena per Ajuntaments i Entitats com festes d’aniversari, festes majors, fi de cursos, family day, Parcs de Nadal i Parcs d’Estiu entre d’altres moltíssimes activitats i per últim Esdeveniments Esportius com campus d’estiu d’hoquei Patins, Tornejos i lloguer d’una Pista Esportiva i Gestió Esportiva: socorrisme i gestió de Piscines.

L’empresa es basa en tres pilar fonamentals:

  1. Itineraris

No tenim un lloc físic concret per a realitzar les nostres accions. Ens traslladem allà on el client ho necessiti.

  1. Respecte al medi ambient

Sempre realitzem activitats que respecten el medi ambient. En les activitats de manualitats utilitzem materials reciclats i aparells electrònics per no contaminar.

  1. Fomentant valors

Mitjançant la diversió com a vehicle fonamental i prioritari, fomentem el que creiem que són els valors necessaris per a una convivència sana i respectuosa. Per això ens comprometem a fomentar i respectar els següents valors: l’esforç, l’empatia, la comunicació, el respecte mutu, el joc en equip, la companyonia i la tolerància

Perquè entre tots els nens i nenes participants passem una estona divertida, aprenent i gaudint de coses noves.

Les millors idees per a festes d’aniversari infantils, esdeveniments de tot tipus i gestió esportiva.

Podràs trobar diferents opcions per poder crear aquell esdeveniment especial, nosaltres ens encarreguem de fer realitat les millors idees per a festes d’aniversari infantils, festes d’aniversari originals que sempre recordaràs amb els teus, amb els que més estimes.

Festes d’aniversari originals amb castells inflables

Proporcionem diferents tipus d’inflables en funció de l’edat per fer d’una festa d’aniversari un esdeveniment únic i diferent. Lloguer de castells inflables que farà les delícies dels nens i traurà un somriure als més grans. Hi ha moltes possibilitats.

Campus d’Hoquei, el millor campus d’estiu per als teus fills

A més a més cada estiu es fa el Campus Ramon Benito d’hoquei. És un important Campus multi esportiu on els nens aprenen i milloren el seu nivell d’hoquei gràcies a l’assistència de jugador d’alt nivell a la lliga espanyola i amb l’aparició d’invitats especials, jugadors d’elit pertanyents al món d’aquest apassionant esport que és l’hoquei i amb multitud d’activitats i excursions.

 

Scroll Up