Select Page

Campus Estiu Hoquei Ramon Benito

  • VISITA I ENTRENAMENT, ENRIC TORNER

CAMPUS HOQUEI OKTITANS RAMON BENITO

Hola a tots!!

És un plaer dirigir-me a tots vosaltres, un any més, per presentar-vos el XII+I Campus Oktitans Ramon Benito Breda 2022!!

Oktitans té una àmplia experiència en organitzar campus d’hoquei. L’objectiu fonamental per complir els objectius és trobar un emplaçament que reuneixi seguretat, oci i grans instal·lacions esportives . Vam tenir la sort, ja fa uns anys, de trobar tot això a Breda i aquest any tornem a repetir localització. S’ha de destacar que tenim en exclusiva el Poliesportiu de Breda, podent utilitzar totes les instal·lacions, tant vestidors com la pista en qualsevol moment i hora del dia; junt amb la piscina municipal i el col·legi.

En el Campus Ramon Benito de hoquei els participants podran aprendre i gaudir de:

  • El perfeccionament de l’hoquei sobre patins on comparteixen cada minuto amb en Ramon Benito i el seu grup de treball format per jugadors/es d’alt nivell de la Lliga Catalana i Espanyola, tant masculina com femenina, i amb invitats especials, jugadors d’elit , en el transcorre del campus.

  • Campus que proposa treballar segons les edats els aspectes tècnics fonamentals de cadascun dels jugadors i porters i a més, aplicarem una tàctica col·lectiva per tal de portar-la a terme als partits que es realitzaran a la tarda; de forma que dins unes directrius marcades els entrenadors les aplicaran per tal de dur-les a terme.
  • Diferents activitats : esports d’aventura, gimcames, activitats en grup, activitats a la muntanya , etc.

  • Realitzarem DOS EXCURSIONS: els dos Torns aniran a JALPÍ AVENTURA: a realitzar Tirolines, ponts de mico, … i la 2a excursió serà: 1r TORN a MARINELAND on disfrutaran d’activitats d’aigua i d’espectacles infantils i el 2n TORN a Water World on disfrutaran de multituds de tobogans aquàtics .
  • Activitats d’oci dins del recinte del col·legi com jocs de nit, gimcanes, Wii y PlayStation, talleres, inflables terrestres i d’aigua, karaoke, Festa d’Humor Amarillo, Làser Combat, Toro Mecànic i un llarg etcètera.
  • NOVEDAD: Els  participants del 1er torn podran gaudir d’una actuació infantil la nit de l’últim dia del campus i durant la setmana gaudirem d’una Competició d’Humor Amarillo on trobarem Big-baller, lluita gladiadors, tronc que roda, toro mecànic i moltes altres probes.
  • NOVETAT: Pels  participants del 2n torn organitzarem una disco mòbil amb l’objectiu de repetir l’èxit i les rialles aconseguides els passats anys i durant la setmana gaudirem d’una competició de Làser Combat.
  • A més, l’última nit donarem l’opció de fer Bibak , és a dir, dormir a la pista exterior del col·legi en tendes de campanya a la intempèrie .
  • GRAN NOVETAT: no cal que portis roba de carrer i d’entrenament (samarreta, pantaló i mitjó d’entrenament) perquè donem als participants mudes pròpies del Campus tots el dies

Com es pot veure no tindran temps d’avorrir-se, podran gaudir, al mateix temps que aprenen i perfeccionen l’esport que els apassiona i divertir-se amb a gran quantitat d’activitats diferents i excursions.

La teva millor garantia són tots els campus que ja hem organitzat amb gran èxit, felicitat i diversió de tots els nens que han participat en el Campus Ramon Benito d’Hoquei Oktitans 🙂

 

Estem segurs que ens divertirem i aprendrem molt en aquesta 13ª Edició.

 

LES ESTADES D’HOQUEI QUE COMBINEN MUDA HOQUEI AMB MULTI-ACTIVITATS.

 

CONTACTE:

Telèfon 637 446 510

Email: campus@oktitans.com

Scroll Up