Select Page

Campus Estiu Hoquei Ramon Benito

  • VISITA I ENTRENAMENT, ENRIC TORNER

CAMPUS HOQUEI OKTITANS RAMON BENITO

Hola a tots!!

És un plaer dirigirme a tots vosaltres, un any més, per presentar-vos el XIV Campus Oktitans Ramon Benito Breda 2023!!

Oktitans té una àmplia experiència en organitzar campus d’hoquei. L’objectiu fonamental per complir els objectius és trobar un emplaçament que reuneixi seguretat, oci i grans instal·lacions  esportives . Vam tenir la sort, ja fa uns anys, de trobar tot això a Breda i aquest any tornem a repetir localització. S’ha de destacar que tenim en exclusiva el Poliesportiu de Breda, podent utilitzar totes les instal·lacions, tant vestidors com la pista en qualsevol moment i hora del dia; junto a la piscina municipal i el col·legi.

En el Campus Ramon Benito de hoquei els participantes podran aprender i gaudir de:

  • El perfeccionament de l’hoquei sobre patins on comparteixen cada minuto amb en Ramon Benito i el seu grup de treball format per jugadors/es d’alt nivell de la Lliga Catalana i Espanyola, tant masculina com femenina, i amb invitats especials, players  d ‘elit , en el transcorre del campus.

  • Campus que propone treballar segons les edats els aspectes tècnics fonamentals de cadascun dels players i porters ia més, aplicarem una tàctica col·lectiva per tal de portar-la a terme als partits que es realitzaran a la tarda; de forma que dins unes directrius marcades els entrenadors les aplicaran per tal de dur-les a terme.
  • Diferentes actividades : esports d’aventura, gimcames, activitats en grup, activitats a la muntanya , etc.

  • Realitzarem DOS EXCURSIONS: els dos Torns aniran a JALPÍ AVENTURA : a realitzar Tirolines, ponts de mico, … i la 2a excursió serà: 1r TORN a MARINELAND on disfrutaran d’activitats d’aigua i d’espectacles infantils i el 2n TORN a Water World sobre disfrutaran de multitudes de toboganes aquàtics .
  • Activitats d’oci dins del recinte del col·legi  com jocs de nit, gimcanes, Wii y PlayStation, talleres, inflables terrestres i d’aigua, karaoke, Festa d’Humor Amarillo, Làser Combat, Toro Mecànic i un llarg etcètera.
  • NOVEDAD: Els participants  del 1er torn podran gaudir d’una   actuación infantil la nit de l’últim dia del campus i durant la setmana gaudirem d’una Competició d’Humor Amarillo on trobarem Big-baller, lluita gladiadors, tronc que roda, toro mecànic i moltes altres probes .
  • NOVEDAD: Pels  participantes  del 2n torn organitzarem una disco móvil amb l’objectiu de repetir l’èxit i les rialles aconseguides els passats anys i durant la setmana gaudirem d’una competició de Làser Combat.
  • A més, l’última nit donarem l’opció de fer Bibak , és a dir, dormir a la pista exterior del col·legi en tendes de campanya a la intempèrie  .
  • GRAN NOVETAT: no cal que portis roba de carrer i d’entrenament (samarreta, pantaló i mitjó d’entrenament) perquè donem als participantes mudes pròpies del Campus tots el dies

Come es pot veure no tindran temps d’avorrir-se, podran gaudir, al mateix temps que aprenen i perfeccionen l’esport que els apassiona i divertir-se amb a gran quantitat d’activitats diferents i excursions.

La teva millor garantia són tots els campus que ja hem organitzat amb gran èxit, felicitat i diversió de tots els nens que han participat en el Campus Ramon Benito d’Hoquei Oktitans 🙂

 

Estem segurs que ens divertirem i aprendrem molt en aquesta 14ª Edició.

 

LES ESTADES D’HOQUEI QUE COMBINEN MUDA HOQUEI AMB MULTI-ACTIVITATS.

 

CONTACTO:

Teléfono 637 446 510

Correo electrónico: campus@oktitans.com

Scroll Up