Campus Estiu Hoquei Ramon Benito

ANUL.LAT AQUEST 2021 DEGUT A COVID I PER OBRES AL COL.LEGI

  • VISITA I ENTRENAMENT, ENRIC TORNER

CAMPUS HOQUEI OKTITANS RAMON BENITO

Hola a tots!!

És un plaer dirigir-me a tots vosaltres, un any més, per presentar-vos el XII Campus Oktitans Ramon Benito Breda 2019!!

Oktitans té una àmplia experiència en organitzar campus d’hoquei. L’objectiu fonamental per cumplir els objectius és trobar un emplaçament que reuneixi seguretat, oci i grans instal.lacions esportives. Vam tenir la sort, ja fa uns anys, de trobar tot això a Breda i aquest any tornem a repetir localització. S’ha de destacar que tenim en exclusiva el Poliesportiu de Breda, podent utilitzar totes les instal.lacions, tant vestidors com la pista en qualsevol moment i hora del dia; junt amb la piscina municipal i el col.legi.

En el Campus Ramon Benito de hoquei els participants podràn aprendre i gaudir de:

  • El perfeccionament de l’hoquei sobre patins on comparteixen cada minut amb en Ramon Benito i el seu grup de treball format per jugadors d’alt nivell de la lliga española, tant masculina com femenina,  i amb invitats especials, jugadors d’èlit, en el transcurs del campus.

  • Campus que proposa treballar segons les edats els aspectes tècnics fonamentals de cadascún dels jugadors i porters i a més, aplicarem una tàctica col.lectiva per tal de portar-la a terme als partits que es realitzaran a la tarda; de forma que dins unes directrius marcades els entrenadors les aplicaran per tal de dur-les a terme.
  • Diferents activitats: esports d’aventura, gimcanses, activitats en grup, activitats a la muntanya, etc. pel centre històric i pels carres típics de la població on es va gravar la famosa sèrie catalana de Vent del Pla.

  • Realitzarem DOS EXCURSIONS de bmx i skate, circuit de skater, inflables i moltíssimes activitats i els dels segon torn aniran a disfrutar de multitud de tobogans aquàtics a Water World.
  • Activitats d’oci dins del recinte del col.legi com jocs de nit, gimcanes, Wii y PlayStation, tallers, inflables terrestres i d’aigua, karaoke, Festa d’Humor Amarillo, Láser Combat, Toro Mecànic i un llarg etcètera.
  • NOVETAT: Els participants del 1er torn podràn gaudir d’una actuació infantil la nit de l’últim dia del campus i durant la setmana gaurirem d’una Competició d’Humor Amarillo on trobarem Big-baller, lluita gladiadors, tronc que roda, toro mecànic i moltes altres proves.
  • NOVETAT: Per als participants del 2n torn organitzarem una disco mòbil amb l’objectiu de repetir l’èxit i les rialles aconseguides els passats anys i durant la semana gaudirem d’una competició de Láser Combat.
  • A més, l’última nit donarem l’opció de fer Bibak, és a dir, dormir a la pista exterior del col.legi en tendes de campanya o a l’intempèrie.
  • GRAN NOVETAT: no cal que portis roba de carrer i d’entrenament (semarreta, pantaló i mitjó d’entrenament) perquè donem als participants mudes pròpies del Campus tots el dies

Com es pot veure no tindràn temps d’avorrir-se, podràn gaudir, al mateix temps que aprenen i perfeccionen l’esport que els apassiona i divertir-se amb una gran quantitat d’activitats diferents i excursions.

La teva millor garantia són tots els campus que ja hem organitzat amb gran èxit, felicitat i diversió de tots els nens que han participat en el Campus Ramon Benito d’Hoquei Oktitans 🙂

 

Estem segurs que ens divertirem i aprendrem molt en aquesta 12ª Edicició.

 

LES ESTADES D’HOQUEI QUE COMBINEN MOLT HOQUEI AMB MULTI-ACTIVITATS.

 

CONTACTE: Telèfon 637 446 510 – Email: campus@oktitans.com

Scroll Up