Select Page

En menys d’un mes ens tocarà viure, una vegada més, dies molt especials amb la família.  Nosaltres ens ho passem força bé però els que més gaudeixen són els més menuts.  Com cada any OkTitans organitza diferents parcs d’animació infantil a vàries poblacions catalanes però aquest any és especial ja que per primera vegada organitzem un parc d’animació infantil diferent.

Al Antic Pavelló d’Esports de Blanes, del 27 de desembre al 4 de gener,  organitzem un macro Parc amb moltes activitats i la novetat és que no tan sols hi haurà jocs per nens de totes les edats sinó que també hi haurà activitats pels pares!  Ara no només veureu als vostres fills passar-s’ho d’allò més bé sinó que a més sereu vosaltres qui riureu sense parar.  Trobareu un circuit de segways, activitats que podreu compartir amb els vostres fills, un toro mecànic amb el que riureu molt posant a prova la vostra resitència i a més hi trobareu altres sorpreses i  novetats!

A més el Parc també comptarà amb servei de bar i pàrquing gratuït.

animació infantil nadal blanes

Però a part de poder gaudir d’activitats per a totes les edats, poder prendre quelcom per fer un descans  i aparcar sense problemes, el Parc Infantil Nadalenc d’OkTitans té un preu irresistible, apte per a totes les butxaques!

I com si amb tot això no en tinguéssim prou… sortegem entrades gratuïtes i regals per tots aquelles famílies amb ganes de passar-s’ho molt bé aquest Nadal.

Com pot guanyar entrades i regals?

Doncs molt fàcil! Entra a la pàgina de Facebook d’OkTitans a partir del dimarts 9 de Desembre i participa en el concurs que organitzem.  Tan sols has de respondre a aquesta pregunta:

Per què vols guanyar una entrada pel Super Parc de Nadal OkTitans a Blanes i un regal sorpresa que ens ha deixat el Pare Noel?

facebook oktitans

Però com que aquest Nadal volem fer-te encara més feliç, pots guanyar tres entrades més.  Què com ho pots fer??

Participant al concurs de Facebook de la Tintoreria Martínez.  Entra a la seva pàgina i segueix les instruccions,  podràs optar a més entrades de regal!! Com pots veure aquest Nadal ens hem tornat bojos  perquè volem que tu passis d’allò més bé.  Els teus somriures i moments en família són la nostra gasolina per seguir treballant al màxim i  millorant dia a dia per oferir-te el millor.

Si tens algun dubte, suggerència, pregunta o el que sigui, ens pots escriure un email al formulari de contacte i et respondrem en un plis plas.

T’ho perdràs?? No ho creiem pas! 😉

Scroll Up