Select Page

Aquest Nadal OkTitans està on fire! Ens podràs trobar a Malgrat, Blanes, Barcelona, Tordera, Maçanet, Breda, Vidreres i a Santa Maria de Palautordera fent activitats pels més menuts perquè OkTitans es Nadal!

Decembre

Dissabte 20

Parc Infantil d’inflables a Blanes a la plaça Dies Feiners tot el dia. (entrada no gratuïta) També hi serem el diumenge 21

A Barcelona, a Fedefarma,  farem jocs pels nens durant tota la tarda recollint les cartes pels reis mags, pintant cares i moltes sorpreses més.

A la fabrica Decotec, al matí, celebrarem el dia de les famílies amb dos inflables.

A la fira de Nadal que fan al carrer a Santa Maria de Palautordera, dissabte 20 i diumenge 21,  nosaltres  hi serem amb dos inflables per veure somriure a la canalla.

Comença el Parc de Nadal de Maçanet al Pavelló Municipal.  Hi serem matí i tarda fins el 3 de gener.

24 desembre

A Malgrat de Mar, de 10 a 13, a les peixateries velles podran gaudir els més petits amb un inflable.

Comença el parc Nadal a Vidreres totes les tardes de 15.30 a 20.30, fins 4 gener

27 desembre 

animació infantil nadal blanes

Comença l’Expodiver a Blanes de 16 a 20 hores.  A les cinc la nostra Community Manager, la Sonya Lanzas, serà allà per retransmetre en directe a les xarxes el gran esdeveniment! Ella et podrà explicar com ser un dels protagonistes al Instagram d’ OkTitans aquest Nadal  😉

També comença el  parc de Nadal a Tordera.  Matí i tarda del 27 al 30 de desembre

31 desembre

A Malgrat, de 10 a 13 hores peixateries velles, ens trobareu al costat d’un inflable.

Gener

2 gener

Manualitats al carrer a Blanes,l a  on ensenyarem a tots els nens que vulguin a fer Fanalets per anar a esperar els reis.  Matí  10 a 13 i  a la tarda de 17 a 20. També i serem el 3 de gener.

A Malgrat de Mar,  de 16 a 17 hores,  circuit de karts a Can Campassol

Comença el Parc de Nadal a Breda al matí i a la tarda

3 gener

A Malgrat de Mar,  de 10 a 13 ensenyarem a tots els nens que vulguin a fer Fanalets per anar a esperar els reis, a Can Campassol.

 

I de moment, això és tot!  Ja no tens excuses per no gaudir de molts somriures aquest Nadal amb OkTitans.

Ens agradaria moltíssim veure com ho s’ho passeu a les nostres activitats infantils aquest Nadal.  Si ho vols compartir amb nosaltres penja la teva foto a Instagram,  anomenant a @oktitans i amb el #oktitansnadal !!

Scroll Up